Beleving

Op en rondom onze boerderij is van alles te beleven. Wij hebben naast de winkel een dierenweide waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven op de traptrekkers en lekker met de dieren knuffelen. Wij hebben onder andere: Geiten, een hele lieve Jersey os (klein soort koe), mini varkentjes en een heel groot konijn. 

Ieder jaar rond juni organiseren wij een leuke, gezellige, laagdrempelige zomermarkt voor jong en oud. Klik hier onder op "Eet en Beleef" voor meer info. 

Ook is het mogelijk om bij ons te komen vergaderen. Wilt u landelijk vergaderen in een gezellige omgeving druk hieronder voor meer info. 

Wij hopen u graag op onze boerderij te mogen ontmoeten. 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.