Eet en Beleef 

9 juni 2018 

Op zaterdag 9 juni 2018 organiseren wij weer onze jaarlijkse zomermarkt “Eet en Beleef” bij Landwinkel de Groenekan!

Op deze gezellige, laagdrempelige en vooral ook smakelijke dag voor jong en oud, kunt u kennis maken met onze leveranciers, en heel veel andere gezellige kramen met producten die aansluiten bij onze winkel. 

 

Veel van onze leveranciers zijn op deze dag ook van de partij en vertellen over hun specialiteit(en), laten ze zien en proeven. Zo komen onder andere bakken met Niels (www.bakkenmetniels.nl) en de slager/boer van ons rundvlees (www.rijnrund.nl).

 

Er komt een foodplein in onze wei waar de bezoekers lekker kunnen zitten, eten, drinken en genieten. Ook aan de kleinere onder hen is gedacht met onder andere een springkussen, ponyrijden en schminken. Het belooft weer een mooie en gezellige dag te worden!

                                                                                                         

Misschien bent u door dit te lezen ook geïnteresseerd en geïnspireerd bent geraakt om bij de zomermarkt aanwezig te zijn, en willen u van harte uitnodigen om samen met ons aan “Eet en Beleef” deel te komen nemen. Mocht u na het lezen van de informatie gelijk al willen aanmelden dan kunt u altijd een mail sturen aan eet.en.beleefzomermarkt@gmail.com 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.