Cadeaumanden

Bij Landwinkel de Groenekan zijn we gespecialiseerd in het samenstellen van cadeaumanden voor elke gelegenheid. U kunt bij ons zelf een mandje samenstellen, maar u kunt ook kiezen voor één van de vooraf samengestelde pakketten uit onze winkel. Wij bieden u een ruime keuze in manden en prijsklassen, voor elke bedrag kunnen wij een mooi pakket samenstellen. Denk bijvoorbeeld eens aan een streek-geschenkenmandje in plaats van een bloemetje!

Heeft u geen tijd om naar de winkel te komen? U kunt bij ons ook per mail bestellen. Als u haast heeft en uw pakket nog diezelfde dag wilt komen halen, is het verstandig om telefonisch te bestellen.


Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.