Puur natuur op de boerderij

Vergaderen in een groene omgeving, op een steenworp afstand van de A27. Boven onze Landwinkel vind u onze sfeervolle ruimte waar je in een informele sfeer kunt vergaderen, brainstormen of trainen. De landelijke en rustige omgeving zorgt voor creativiteit en inspiratie, waardoor de beste ideeën tot stand komen... Kom je het ervaren?

Vergaderlocatie voor 20 personen

Deze vergaderruimte bevindt zich boven een landwinkel, waar (h)eerlijke handgemaakte streekproducten worden verkocht. De vergaderruimte is landelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Beamer, scherm en flipover zijn aanwezig. Aan de lange houten tafel is ruimte voor ca. 20 personen. Je kunt hier terecht voor een compleet verzorgd vergaderarrangement, maar het is ook mogelijk om alleen de ruimte te huren. Je kunt dan gebruik maken van de bar met koelkast, oven en servies.

Lekkers uit eigen landwinkel

Voor iedere vergadering, training, brainstorm of workshop wordt een arrangement op maat samengesteld. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vergaderarrangement inclusief koffie en thee, of een (h)eerlijke boerenlunch met ingrediënten uit de landwinkel. Alle producten zijn afkomstig van lokale collega-boeren en tuinders, zijn onbespoten en zonder enige toevoegingen. Puur natuur, en dat proef je! Je hebt de keuze uit een dagdeel- of dagarrangement, maar het is ook mogelijk om de vergaderruimte per uur te huren.

Vergaderbreaks en teambuildingsactiviteiten

Leuk: aan de overkant van onze vergaderlocatie loop je zó het bos in. Ideaal om tussendoor even de benen te strekken. Liever een vergaderbreak op locatie? Op het ruime erf kunnen diverse vergaderbreaks en teambuildingsactiviteiten verzorgd worden, o.a. via BuitenBusiness. Een greep uit de mogelijkheden:

https://www.buitenbusiness.nl/vergaderlocaties/utr...

Gezond tussendoortje tijdens de vergadering? Ook dat is mogelijk bij ons!