ZOMERMARKT EET EN BELEEF

Ieder jaar in de maand Juli organiseren wij een gezellig laagdrempelige zomermarkt bij ons op het terrein.

Op deze gezellige, laagdrempelige en vooral ook smakelijke dag voor jong en oud, kunt u onze bezoekers met uw producten en/of diensten kennis laten maken, en natuurlijk ook verkopen.

Veel van onze leveranciers zijn op deze dag ook van de partij en vertellen over hun specialiteit(en), laten ze zien en proeven. Maar ook bieden wij locale bedrijven een podium om hun producten of diensten te presenteren, wel met een concept dat aansluit op onze visie, dus handgemaakt, zonder toevoegingen etc.

Afgelopen 9 juni was de zomermarkt van dit jaar en hadden wij voor het eerst een foodplein in onze wei waar de bezoekers lekker kunnen zitten, eten, drinken en genieten. Wat was dat gezellig zeg!

Ook wordt er aan de kleinere gedacht met verschillende activiteiten; springkussen, ponyrijden en schminken.

Wij hopen dat u ook geïnteresseerd en geïnspireerd bent geraakt om bij de zomermarkt aanwezig te zijn, wij willen u alvast van harte uitnodigen om samen met ons aan “Eet en Beleef” deel te komen nemen. Mocht u na het lezen van deze informatie zich aan willen melden of heeft u nog vragen dan kunt u altijd een mail sturen aan eet.en.beleefzomermarkt@gmail.com