Cadeaumanden

Bij Landwinkel de Groenekan zijn we gespecialiseerd in het samenstellen van cadeaumanden voor elke gelegenheid. U kunt bij ons zelf een mandje samenstellen, maar u kunt ook kiezen voor één van de vooraf samengestelde pakketten uit onze winkel. Wij bieden u een ruime keuze in manden en prijsklassen, voor elke bedrag kunnen wij een mooi pakket samenstellen. Denk bijvoorbeeld eens aan een streek-geschenkenmandje in plaats van een bloemetje!

Heeft u geen tijd om naar de winkel te komen? U kunt bij ons ook per mail bestellen. Als u haast heeft en uw pakket nog diezelfde dag wilt komen halen, is het verstandig om telefonisch te bestellen.


Kerstpakketten

Ga voor puur! Ook in uw kerstpakket.

Orgineel. Puur. Lekker!

Wilt u uw relaties en/of medewerkers verrassen met een sfeervol kerstpakket? Zoekt u een cadeau, passend bij uw bedrijf? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Een kerstpakket is een mooie gelegenheid om uw waardering voor uw medewerkers te onderstrepen en uw relaties te bedanken voor de samenwerking. Daarom moet het een feestelijk en representatief cadeau zijn. Wij doen dat graag samen in overleg met u.

Op verzoek kunnen wij een verscheidenheid aan kerstpakketten samenstellen.